Ouëndag & Silberman

U bewoont geen standaardwoning en daarom geven gestandaardiseerde waardemeters geen correcte weergave van de herbouwwaarde van uw woning of de nieuwwaarde van uw inboedel. Het bepalen van de waarde van uw bezittingen vereist specialisme. Ouëndag & Silberman heeft zich gespecialiseerd in het taxeren van inboedels, kostbaarheden en opstallen. Ook bieden wij appraisals aan die worden uitgevoerd door één van onze taxateurs. Bij een appraisal brengen wij de waarde van uw woning en inboedel overzichtelijk en duidelijk in beeld.

Een appraisal is maatwerk

Een appraisal bestaat uit een waardebepaling van uw woning en inboedel en een risicobeoordeling. Wat houdt een risicobeoordeling in? Samen met u maken wij een overzicht van uw situatie en de door u genomen veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van rookmelders. Dit combineren wij met een advies op maat, over bijvoorbeeld brand- en inbraakveiligheid. Onze risicobeoordeling geven u en uw verzekeraar het wederzijds vertrouwen voor een prettige en langdurige relatie. En geeft u de zekerheid van een veilige omgeving.

Zekerheid tegen onderverzekering

Onze appraisal geeft een gedetailleerde omschrijving van uw situatie gecombineerd met een globale waardebepaling. Deze waardebepaling wordt gebruikt bij het tot stand komen van de verzekerde som. Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. In een taxatierapport worden uw kostbaarheden per object in detail omschreven. De appraisal geeft een globaal overzicht van de waarde van de verzekerde zaken. Beide waardebepalingen bieden u zekerheid en garantie dat bij schade geen beroep op onderverzekering wordt gedaan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor