Noble House Valuation

Een waardevol object wilt u goed verzekerd hebben! Hierbij is het belangrijk dat het verzekerd bedrag met zorg is bepaald, zodat in geval van schade geen teleurstellingen optreden. Daarom vraagt de verzekeraar meestal om een taxatie. Het taxeren van kunst of antiek vraagt om een andere expertise dan bijvoorbeeld het taxeren van een auto. Om die reden introduceren wij graag Noble House Valuation bij u. Dit specialistische taxatiebureau verzorgt taxaties, geeft advies en bemiddelt bij aan- en verkoop van kunst, antiek, kostbaarheden en juwelen.

Noble House Valuation gaat verder!

Integriteit, transparantie en vakkennis, zijn eigenschappen die een taxateur minimaal moet bezitten, maar Noble House Valuation gaat verder. Dit bureau werkt namelijk onafhankelijk en heeft geen banden met veilinghuizen of kunsthandel. Dit betekent dat er op geen enkele wijze sprake is van belangenverstrengeling. De ethische gedragscode van de internationale beroepsvereniging RICS wordt hierbij strikt gehandhaafd. Dit onderscheidt Noble House Valuation van vele andere taxateurs.

Voor een deskundigentaxatie komt Noble House Valuation bij u langs om het object of de collectie te bekijken, waarna samen de mogelijkheden worden besproken. Elk object wordt afzonderlijk bekeken en in het taxatierapport afgebeeld met een foto zodat alles duidelijk en overzichtelijk is.

Kijk voor meer informatie op http://www.noblehousevaluation.com/nl/company/.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor