Aansprakelijkheidsverzekering 

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) verzekert u de schade die u veroorzaakt bij iemand anders. Het gaat dan om schade aan spullen (zaakschade) of schade aan personen (personenschade). U kunt ook uw gezinsleden meeverzekeren. Dan is de zaakschade en de personenschade die zij veroorzaken ook verzekerd.

Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren

Met onze AVP bent u wereldwijd verzekerd tegen schade die u als particulier aan een ander toebrengt. De Premium-dekking heeft een verzekerd bedrag van € 5.000.000 per gebeurtenis. Er is geen eigen risico van toepassing.

Producteigenschappen

  • Gezinsleden, inwonende (groot)ouders, logés, personeel en huisdieren zijn meeverzekerd
  • Standaard deking voor een in Europa gelegen vakantie- of recreatiewoning
  • Dekking van € 35.000 voor schade toegebracht in het kader van een vriendendienst
  • Verzekerd bedrag € 5.000.000
  • Standaard Prosumerdekking. Deze dekking vergoedt de schade van degene die schade heeft geleden, ook als verzekerde een vergoeding voor het vervaardigen heeft gekregen en ongeacht de vraag wie aansprakelijk is.

Unieke dekking: geleende zaken

Schade aan geleende zaken onder opzicht is gewoonlijk alleen verzekerd als verzekerde aansprakelijk is. Met opzicht bedoelen we de situatie dat zaken van anderen aan een verzekerde zijn toevertrouwd. Of als een verzekerde zaken van anderen gebruikt, bewerkt of vervoert. Vanaf nu bieden wij een unieke dekking: schade aan geleende zaken zonder dat verzekerde aansprakelijk is.

Als iemand spullen leent moet hij deze terug geven in de staat waarin hij deze heeft ontvangen. Lukt dat niet maar heeft hij tijdens het lenen wel als goed huisvader voor de spullen gezorgd? Dan is hij niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van de zaak. Er zou dan geen dekking zijn op de AVP. Wij brengen hierin verandering! Wij vergoeden de door benadeelde geleden schade tot maximaal
€ 3.500. Schade aan motorrijtuigen, geldswaardige papieren e.d. blijft uitgesloten.

Wat verzekeren wij niet?

Niet alles is verzekerd. In de voorwaarden staan ​​​​gebeurtenissen waarbij schade aan derden niet verzekerd is. raadpleeg de voorwaarden voor de exacte omschrijving. 

De belangrijkste uitsluitingen zijn:
  • schade door ernstige conflicten (molest), natuurrampen, atoomkernreacties, fraude en/of het niet nakomen van verplichtingen;
  • schade veroorzaakt door seksueel getinte gedragingen;
  • schade veroorzaakt met opzet;
  • schade veroorzaakt door motorrijtuigen. Er is wel dekking voor elobikes (tot 25 km/uur) en motorisch voortbewogen speelgoed en gebruiksvoorwerpen (tot 20 km/uur);
  • schade veroorzaakt door (lucht)vaartuigen. Er is wel dekking voor drones (tot 25 kg), kitesurfen, parachutespringen en kleine vaartuigen zoals paddle- en supboards, kano's en roeiboten. Ook verzekeren wij schade door (elektrische) waterfietsen (maar niet als met de elektrische waterfiets een snelheid van meer dan 25 kilometer per uur kan worden bereikt).

Pakketvoordeel


Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk.

Verzekering afsluiten?

Wilt u meer weten over onze AVP? Dan kunt u ons productoverzicht lezen. Ook uw assurantieadviseur kan u meer vertellen. Wilt u de verzekering afsluiten? Ook dan kunt u terecht bij uw assurantieadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor