Aansprakelijkheidsverzekering 

Schade kan op veel manieren ontstaan en de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Bij Turien & Co. zit u op particulier en op zakelijk gebied goed. Wij hebben namelijk verschillende passende verzekeringsoplossingen in ons assortiment

Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren

Met de Turien & Co. Premium Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verzekert u zich voor schade of letsel die u ongewild toebrengt aan een ander.

Producteigenschappen

  • Gezinsleden, inwonende (groot)ouders, logés, personeel en huisdieren zijn meeverzekerd
  • Standaard dekking voor een in Europa gelegen vakantie- of recreatiewoning
  • Dekking van € 35.000 voor schade toegebracht in het kader van een vriendendienst
  • Verzekerd bedrag € 5.000.000
  • Standaard Prosumerdekking. Deze dekking vergoedt de schade die is veroorzaakt door zaken die verzekerde heeft vervaardigd en waar hij mogelijk een vergoeding voor heeft ontvangen en ongeacht de vraag wie aansprakelijk is

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Turien & Co. biedt de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering aan van diverse uitstekende verzekeraars. Hieronder kunt een korte toelichting lezen over de aansprakelijkheid van bestuurders, het nut van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en hoe u deze bij ons kunt afsluiten.

Bij een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering gaat het niet om beroepsfouten, maar om aanspraken die voortkomen uit handelen of nalaten van bestuurders, commissarissen en toezichthouders. In beginsel spelen de door het bedrijf uitgevoerde activiteiten hierbij geen rol.

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt dan ook primair het privévermogen van de bestuurders* en niet het vermogen van de verzekerde rechtspersoon.

Iedere bestuurder is (mede)verantwoordelijk voor het handelen en nalaten van zijn medebestuurders. En, zoals gezegd, staat het privévermogen op het spel! Een bestuursfunctie bij bijvoorbeeld de plaatselijke hockeyvereniging kan dus ineens een groot financieel risico betekenen.

Producteigenschappen

  • Dekking voor afgetreden of gepensioneerde bestuurders en commissarissen
  • Werelddekking (soms exclusief V.S.)
  • Dekking tegen verweerskosten
  • Dekking voor reputatieherstel

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor