EFAS Security Solutions

Beveiliging voor uw persoonlijke leefomgeving,” dat is waar EFAS Security voor staat aldus Ton Smits, directeur van EFAS Security. Zijn team bestaat uit een kleine groep specialisten en is er van overtuigd dat door gebruik te maken van de allernieuwste technieken én een goede persoonlijke service kwaliteit gegarandeerd gewaarborgd is!

Specialist in de markt

U wilt natuurlijk dat het risico op inbraken en overvallen in de persoonlijke leefomgeving minimaal is. EFAS security is een beveiligingsinstallatiebedrijf gericht op inbraakbeveiliging, toegangscontrole en branddetectie van particuliere bezittingen. EFAS Security geeft deskundige adviezen over het beveiligen van het belangrijkste bezit; uw thuis. De balans tussen leefbaarheid én beveiliging zijn daarin leidend. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken is het mogelijk de systemen thuis of in het buitenland te monitoren, waar u zich maar bevindt! Het beveiligen van particuliere woningen; daar ligt voor hen de uitdaging. Omdat de leefsituatie elke keer anders is en de persoonlijke leefomstandigheden nooit hetzelfde zijn.

Omdat Turien & Co. de beveiliging van de persoonlijke leefomgeving zeer belangrijk vindt en omdat dit voor ons verder gaat dan alleen het verzekeren van zijn kostbaarheden zijn wij een samenwerking aangegaan met EFAS Security. Twijfelt u over de aanwezige beveiliging van uw bezittingen? EFAS Security kan voor uw relatie een onafhankelijk beveiligingsrapport opstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vindt u meer informatie.

EFAS Security Solutions b.v.
https://efassecurity.nl/
Adres: Hooiland 9a, HETEREN
Telefoon: 085-4010240
E-mail: info@efassecurity.nl

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor