Kluist

Kluist is een familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van kluizen en verzorgt alles rondom het leveren en plaatsen van een kluis. Naast onvoorwaardelijke service, professionaliteit en kwaliteit zijn korte lijnen en snelheid één van hun belangrijkste peilers. Een partij die u graag werk uit handen neemt.

Service die verder gaat

Online is er ontzettend veel keus op het gebied van kluizen. U weet dan alleen niet wie uw contactgegevens in handen krijgt en wie er over de vloer komt. Kluist is een specialist die u graag van gedegen advies voorziet en die geheel in overeenstemming met de preventieverplichtingen van de verzekeraar de juiste kluis discreet en professioneel kan plaatsen en verankeren. E-commerce bedrijven besteden het plaatsen en verankeren van kluizen veelal uit aan transportbedrijven die meestal niet de benodigde discretie kunnen garanderen. Dit is juist van essentieel belang voor de Premium doelgroep. Niemand wil immers een vrachtwagen voor de deur met een kluis erop. Daarnaast is het enorm belangrijk om de juiste kluis met de juiste officiële certificering aan te schaffen zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Kluist maakt het verschil

Kluist luistert goed naar de wensen van zijn vermogende klanten. Vanuit dat oogpunt hebben zij een eigen Emperor productlijn geïntroduceerd. Dit zijn unieke kluizen met bijzondere kenmerken. Voor designliefhebbers zijn er de Luxury kluizen, deze worden altijd op maat gemaakt. Alle kluizen worden geleverd en geplaatst door de eigen technische dienst.

De specialisten van Kluist komen altijd van tevoren vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Dit doen zij om de juiste kluis, de juiste plaats en de juiste wijze van verankering te bepalen. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een offerte op maat. Alle geoffreerde producten zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 1-2 weken geleverd en geplaatst worden. 

Bij Kluist bent u daarom aan het juiste adres. Bent u geïnteresseerd? Neem voor meer informatie en de speciale tarieven die we onze Premium klanten kunnen bieden contact op met Kluist via remon@kluist.nl of telefonisch via 085 1300470. Zij helpen u graag bij al uw vragen. Ook kunt u meer informatie vinden op www.kluist.nl of neem contact op met uw assurantieadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor