IWD

IWD staat voor Inspectie, Waardering en Duidelijkheid. Het doel van een inspectie of waardering is immers het creëren van duidelijkheid voor de opdrachtgever. Bij IWD staat de klant centraal. De mensen die werken bij IWD worden gekenmerkt door passie voor hun vak.

IWD is de partij die voor ons waardebepalingen inclusief risico-inspectie uitvoert. Hierbij wordt de herbouwwaarde van de woning gecontroleerd en de reguliere particuliere inboedel wordt gewaardeerd. Gelijktijdig met deze waardering vindt een risicoanalyse plaats, waardoor wij een goed beeld krijgen van het te verzekeren risico. Deze waardebepaling is in sommige gevallen kosteloos voor klanten van Turien & Co. Informeer bij uw adviseur naar de voorwaarden.

Taxatie

“Behalve het verzorgen van waardebepalingen en risico-inspecties kunnen wij ook een objectieve verzekeringstaxatie uitvoeren. Voor het afsluiten van een verzekering is het van groot belang om te zorgen voor een juist verzekerd bedrag op de polis. Als dit bedrag niet correct is, kan dit bij de afwikkeling van schade tot problemen leiden. Als het verzekerd bedrag te laag is, krijgt u niet de hele schade vergoed, er is dan sprake van onderverzekering. Een te hoog bedrag verzekeren is ook niet verstandig, want dan wordt er te veel premie betaald, terwijl de verzekering niet meer dan de werkelijke schade vergoedt.”

IWD is gespecialiseerd in het bepalen van de verzekerde waarde. Om genoeg, maar niet te veel te verzekeren, kan een taxatie worden uitgevoerd. In het burgerlijk wetboek is geregeld dat de door een deskundige vastgestelde waarde bindend zal zijn bij het regelen van de schade. Dit heet ‘vaste taxatie’ gebaseerd op artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek.

Meer info

Heeft u vragen? IWD staat u graag te woord om een passend antwoord te geven. IWD maakt met alle plezier een vrijblijvende offerte voor het taxeren van uw bezit. Neem hiervoor contact op met IWD via telefoonnummer 085 4000 555 of per mail: info@iw-d.nl.

Website IWD: www.iw-d.nl

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor