Premium inboedelverzekering

De Premium woonverzekeringen hebben wij ontwikkeld voor de beter gesitueerde particulier die meer van een verzekeringsoplossing verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt. 

Gratis waardebepaling

Sluit u een Premium woning- én inboedelverzekering af? En is de herbouwwaarde van uw woonhuis hoger dan € 750.000? Dan bieden wij u een kosteloze waardering van uw woonhuis en inboedel aan. Dit betekent dat de herbouwwaarde van het woonhuis wordt gecontroleerd en de reguliere particuliere inboedel wordt gewaardeerd. Dit voorkomt dat u over- of onderverzekerd bent en zorgt ervoor dat u bij schade geen discussie heeft over de hoogte van het verzekerd bedrag. Wij verlenen 6 jaar ongelimiteerde garantie tegen onderverzekering op de door deze waardering vastgestelde verzekerde bedragen.

Onderdeel van de waardebepaling is een risicoanalyse. Hierbij worden algemene karakteristieken van uw woonhuis (zoals de ligging, de dakbedekking en het gebruik) bekeken, maar er is bijvoorbeeld ook aandacht voor het brand- en inbraakrisico.

Productkenmerken

Voor inboedels met een nieuwwaarde vanaf € 100.000 bieden wij de Premium inboedelverzekering.

De belangrijkste productkenmerken zetten wij voor u op een rijtje:

 • Gratis waardebepaling bij een Premium woning- en inboedelverzekering bij een herbouwwaarde van boven de € 750.000.
 • Standaard eigen risico: € 250 per gebeurtenis. In ruil voor een aantrekkelijke premiekorting kan voor een hoger eigen risico worden gekozen.
 • Het standaard eigen risico geldt niet als de schade groter is dan € 5.000.
 • Schadevergoeding zaken jonger dan 10 jaar: nieuwwaarde. Na 10 jaar vergoeden wij de dagwaarde.
 • Standaard dekking voor overstroming.
 • Sieraden en horloges verzekerd tot € 15.000 per gebeurtenis.
 • Geen maximering voor audiovisuele en computerapparatuur.
 • Hoge limieten voor diefstal van geld en diefstal van inboedel uit motorrijtuigen.
 • Ruime dekking voor het huren van gelijkwaardige vervangende woonruimte na schade (tot 25% van het verzekerd bedrag).
 • Extra uitkering na schade voor bijvoorbeeld noodvoorzieningen, opruimingskosten en tuinaanleg (per rubriek maximaal 25% van het verzekerd bedrag).
 • Aan een waardemeter en een taxatierapport kennen wij een geldigheidsduur van 6 jaar
 • Ruime dekking voor schade aan inboedel buiten het woonhuis.
 • Fine Art (PPP) dekking is optioneel bij te sluiten.

Standaard verzekerd: Cyberdekking

Als u slachtoffer bent van cybercriminelen, dan geeft dat veel zorgen en stress. U kunt misschien niet meer bij uw dierbare digitale foto’s of belangrijke documenten. Uw computer is traag door virussen of u betaalt per ongeluk een nepfactuur. Of iemand doet zich voor als u en sluit bijvoorbeeld abonnementen af op uw naam. Dat is identiteitsfraude. Allemaal situaties die voor veel stress en ongemak zorgen. Bij deze dekking kunt u gebruik maken van gespecialiseerde hulpverlening op het gebied van cyberincidenten.Cyber Compact (standaard)

Deze basis cyberdekking maakt standaard deel uit van onze inboedelverzekering en is kosteloos voor onze klanten met een Inboedelverzekering.

Cyber Compleet (optioneel)

Wilt u een uitgebreide cyberdekking? Kies dan voor Cyber Compleet. Voor deze dekkingsuitbreiding betaalt u € 3,30 (alleenstaand) of € 4,30 (gezin) per maand (dit is inclusief 21% assurantiebelasting).

Bekijk dit dekkingsoverzicht voor een uitgebreide uitleg van alle verzekerde rubrieken, de belangrijkste uitsluitingen en andere informatie.

Fine Art (PPP Pre Priced Proposal)

Deze dekking is speciaal ontwikkeld voor kunstverzamelingen van particulieren tot € 150.000 en biedt dekking voor privéverzamelingen bestaande uit schilderijen, antiek, meubilair, beelden, bijzonder aardewerk, poppen en/of unieke boekenverzamelingen.

Kijk hier voor uitgebreide productinformatie, de uitsluitingen en een toelichting op de unieke dekkingselementen van deze inboedelverzekering.

Ondersteuning

Voor het laten taxeren van inboedel kunt u bijvoorbeeld Apresa inschakelen. Heeft uw relatie veel bijzondere bezittingen dan kunt u daarvoor terecht bij het taxatiebureau Noble House Valuation, specialist in het verzorgen van inboedel-, kunst- en antiektaxaties. Op het gebied van horloges, juwelen en diamant is Feniks Taxaties het juiste adres. Wilt uw relatie zijn eigendommen beveiligen? Schakel dan de specialisten van EFAS Security in. Dit bedrijf bezit alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen en onderhouden van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Voor advies over kluizen en waardeberging is Kluist onze partner.

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger?

Bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB) zijn 150 schoorsteenvegers aangesloten, verspreid over heel Nederland. ASPB schoorsteenvegers volgen opleidingen, cursussen en nemen deel aan themadagen. Sinds 2002 geldt als toelatingseis voor het lidmaatschap, dat de opleiding tot Gezel schoorsteenveger moet worden gevolgd. ASPB leden hebben een ASPB pas, waarmee zij zich kunnen legitimeren. Alle aangesloten leden van de ASPB zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze schoorsteenvegers hebben een vakdiploma, ze hebben de juiste spullen en ze rijden in busjes met de bedrijfsnaam van het bedrijf. Na de klus ontvangt u een factuur met alle gegevens over het bedrijf en het gedane werk. Mocht er iets misgaan, dan is er een onafhankelijke klachtencommissie om de ASPB-leden aan te spreken op hun werk en eventuele fouten. Belangstelling? Kijk op https://www.schoorsteenveger.nl/.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk.

Contact

Voor meer informatie over deze verzekeringen kunt u contact opnemen met uw Regioteam. 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor