Premium woningverzekering

De Premium woonverzekeringen hebben wij ontwikkeld voor de beter gesitueerde particulier die meer van een verzekeringsoplossing verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt. 

Gratis waardebepaling

Sluit u een nieuwe Premium woning- én inboedelverzekering af? En is de herbouwwaarde van uw woonhuis hoger dan € 750.000? Dan bieden wij u een kosteloze waardering van uw woonhuis en inboedel aan. Dit betekent dat de herbouwwaarde van het woonhuis wordt gecontroleerd en de reguliere particuliere inboedel wordt gewaardeerd. Dit voorkomt dat u over- of onderverzekerd bent en zorgt ervoor dat u bij schade geen discussie heeft over de hoogte van het verzekerd bedrag. Wij verlenen 6 jaar ongelimiteerde garantie tegen onderverzekering op de door deze waardering vastgestelde verzekerde bedragen.

Onderdeel van de waardebepaling is een risicoanalyse. Hierbij worden algemene karakteristieken van uw woonhuis (zoals de ligging, de dakbedekking en het gebruik) bekeken, maar er is bijvoorbeeld ook aandacht voor het brand- en inbraakrisico.

Kenmerken

Voor woonhuizen met een herbouwwaarde vanaf € 500.000 bieden wij de Premium woningverzekering. De belangrijkste productkenmerken zetten wij voor u op een rijtje:

  • Standaard eigen risico: € 250 per gebeurtenis. Voor stormschade geldt een extra eigen risico van € 200 per gebeurtenis. In ruil voor een aantrekkelijke premiekorting kan voor een hoger standaard eigen risico worden gekozen.
  • Veelal standaard dekking voor schade door overstroming.
  • Ruime dekking voor het huren van gelijkwaardige vervangende woonruimte na schade (tot 25% van het verzekerd bedrag).
  • Extra uitkering na schade voor bijvoorbeeld noodvoorzieningen, opruimingskosten en tuinaanleg (per rubriek maximaal 25% van het verzekerd bedrag).
  • Dekking voor de kosten van verplicht archeologisch onderzoek na schade.
  • Tot het woonhuis worden ook gerekend: bijgebouwen, zwembad, brug, walbeschoeiing, domotica (woonhuisautomatisering), glas, fundamenten, zonnepanelen en laadpalen.
  • Ruime dekking tijdens aanbouw, verbouw of renovatie van het woonhuis.

Kijk hier voor uitgebreide productinformatie, de uitsluitingen en een toelichting op de unieke dekkingselementen van deze woningverzekering.

Ondersteuning

Voor het laten taxeren van een woning kunt u bijvoorbeeld Apresa inschakelen. Wilt uw relatie zijn eigendommen beveiligen? Schakel dan de specialisten van EFAS Security in. Dit bedrijf bezit alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen en onderhouden van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Voor advies over kluizen en waardeberging is Kluist onze partner.

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger?

Bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB) zijn 150 schoorsteenvegers aangesloten, verspreid over heel Nederland. ASPB schoorsteenvegers volgen opleidingen, cursussen en nemen deel aan themadagen. Sinds 2002 geldt als toelatingseis voor het lidmaatschap, dat de opleiding tot Gezel schoorsteenveger moet worden gevolgd. ASPB leden hebben een ASPB pas, waarmee zij zich kunnen legitimeren. Alle aangesloten leden van de ASPB zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze schoorsteenvegers hebben een vakdiploma, ze hebben de juiste spullen en ze rijden in busjes met de bedrijfsnaam van het bedrijf. Na de klus ontvangt u een factuur met alle gegevens over het bedrijf en het gedane werk. Mocht er iets misgaan, dan is er een onafhankelijke klachtencommissie om de ASPB-leden aan te spreken op hun werk en eventuele fouten. Belangstelling? Kijk op https://www.schoorsteenveger.nl/.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk.

Contact

Voor meer informatie over deze verzekeringen kunt u contact opnemen met uw Regioteam. 

 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor