Premium woningverzekering

De Premium woonverzekeringen hebben wij ontwikkeld voor de beter gesitueerde particulier die meer van een verzekeringsoplossing verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt. 

Ondersteuning

Voor het laten taxeren van een woning kunt u bijvoorbeeld Apresa inschakelen. Wilt uw relatie zijn eigendommen beveiligen? Schakel dan de specialisten van EFAS Security in. Dit bedrijf bezit alle benodigde kwalificaties voor het adviseren, aanleggen en onderhouden van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Voor advies over kluizen en waardeberging is Dujardin onze partner.

Kenmerken

Voor woonhuizen met een herbouwwaarde vanaf € 500.000 bieden wij de Premium woningverzekering. De belangrijkste productkenmerken zetten wij voor u op een rijtje:

  • Standaard eigen risico: € 250 per gebeurtenis. In ruil voor een aantrekkelijke premiekorting kan voor een hoger eigen risico worden gekozen.
  • Het standaard eigen risico geldt niet als de schade groter is dan € 5.000.
  • Standaard dekking voor overstroming.
  • Ruime dekking voor het huren van gelijkwaardige vervangende woonruimte na schade.
  • Dekking voor de kosten van verplicht archeologisch onderzoek na schade.
  • Tot het woonhuis worden ook gerekend: bijgebouwen, zwembad, brug, walbeschoeiing, domotica (woonhuisautomatisering), glas, fundamenten, zonnepanelen en laadpalen.
  • Ruime dekking tijdens aanbouw, verbouw of renovatie van het woonhuis.

Kijk hier voor uitgebreide productinformatie, de uitsluitingen en een toelichting op de unieke dekkingselementen van deze woningverzekering.

Contact

Voor meer informatie over deze verzekeringen kunt u contact opnemen met uw Regioteam. 

 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Adress}}
{{advisor.PhoneNumber}}