LoJack Benelux

LoJack is marktleider in peilzenders en toonaangevend in voertuigvolgsystemen. LoJack Benelux staat bekend om de unieke peilzenders. De na-diefstal systemen gebruiken een eigen radiofrequentie en/of gps-technologie om gestolen voertuigen nationaal en internationaal te lokaliseren. Dankzij de unieke technologie, internationale samenwerking met de politie en LoJack-licentiehouders, is een LoJack-systeem de betrouwbaarste tracker voor uw auto.

LoJack biedt als enige leverancier van peilzenders in Nederland volledige ketenintegratie op het gebied van diefstalbeveiliging: van eigen communicatienetwerk, producten en installatiefaciliteiten tot recherche werkzaamheden. Door de unieke technologie, bewaking van kwaliteit van inbouw en een eigen opsporingsdienst behalen we een terugvindpercentage van 90%. Daarom is hun slogan: Get it back with LoJack!


LoJack Recovery Mercedes SL

De LoJack Pulse peilzender

De Pulse peilzender is een efficient na-diefstalsysteem voor uw voertuig. Dankzij dit systeem is het mogelijk om uw voertuig na diefstal snel op te sporen en veilig te stellen. De LoJack Pulse peilzender communiceert op haar eigen radiofrequentie. Voor uw klassieker biedt LoJack een Peilzender met een interne accu, zodat er niets gevraagd wordt van de voeding van de auto. Geen lege accu of storingen op uw klassieker, wel zo prettig.

Aanbieding voor verzekerden van Turien & Co.

LoJack heeft altijd de ideale peilzender of voertuigvolgsysteem voor uw voertuig. Welk model dit is, is afhankelijk van uw voertuig en polis. Op www.lojack.nl/go/turien vindt u de volledige informatie en aanbieding voor Turien & Co. verzekerden.

Speciaal voor uw oldtimer profiteert u van de LoJack Klassiekeraanbieding bij Turien & Co. via www.lojack.nl/go/turienklassieker   

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor