CyberCare Polis

De invloed van internet op ons dagelijks leven is groot. We brengen steeds meer tijd door op internet: we e-mailen, gamen, bankieren en shoppen, we onderhouden sociale contacten en zoeken naar informatie (bijvoorbeeld over medische zaken of reizen), we lezen het nieuws, bestellen eten, plannen routes en kijken naar TV-series en video’s. Met onze smartphones zijn we fulltime met het internet verbonden en steeds meer huishoudelijke apparaten worden ook op het wereldwijde web aangesloten.

Deze ontwikkeling is vooral positief, maar heeft ook negatieve kanten waaronder de opkomst van cybercrime.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van cybercriminelen geeft dat veel zorgen en stress. Uw dierbare foto’s of belangrijke documenten zijn mogelijk niet meer toegankelijk, de computer is traag door de aanwezigheid van virussen, u wordt afgeperst nadat uw medisch dossier in handen van criminelen is gevallen, uw pinpas wordt geskimd of u betaalt per abuis een nepfactuur. Of iemand doet zich voor als u, er is dan sprake van identiteitsfraude. Diegene sluit bijvoorbeeld abonnementen af op uw naam of licht mensen op. Allemaal situaties die veel stress en ongemak met zich meebrengen.


Wat is de CyberCare polis?

CyberCare Polis is een verzekering die de kosten van hulpverlening en de schade als gevolg van bepaalde cyberincidenten vergoed.Waarom CyberCare Polis?
We doen steeds meer online. Bescherm uzelf en uw gezinsleden tegen de risico’s van identiteitsfraude en cybercriminaliteit.

Voor wie is het?
De CyberCare Polis is geschikt voor iedereen die, via een computer of een mobiel apparaat, toegang heeft tot internet.

Welke Cyberincidenten zijn verzekerd?

  • Identiteitsfraude
  • Verlies van geld
  • E-reputatieschade
  • Inbreuk op privacy
  • Aansprakelijkheid
  • Afpersing

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk.

Interesse in onze cyberverzekering?
Kijk voor meer informatie op onze speciale website. Direct de verzekering afsluiten? Neem dan contact op met uw adviseur of zoek een adviseur bij u in de buurt.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor