Ongevallenverzekering

Een ongeval is niet altijd te voorkomen en de gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Met onze ongevallenverzekering verzekert u zichzelf van een uitkering als u blijvend invalide wordt of overlijdt als gevolg van dit ongeval. U kunt uw gezinsleden meeverzekeren.

De Premium ongevallenverzekering

De verzekering geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld. Krijgt u, of een van uw gezinsleden, een ongeval door bijvoorbeeld een val van de trap, een auto-ongeluk of een val van een paard? En raakt u daardoor blijvend invalide of komt u te overlijden? Dan verlenen wij eenmalig een uitkering. Deze uitkering kunt u vrij besteden.

De hoogte van de uitkering is afhankelijk van het verzekerd bedrag. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering ook afhankelijk van de mate van blijvende invaliditeit.

 

Verzekerd bedrag rubriek A (overlijden)

Verzekerd bedrag rubriek B (blijvende invaliditeit)

Premium

€ 25.000

€ 50.000

Onze verzekering kent een verhoogde uitkering, oplopend tot maximaal 350%. Dit betekent dat de uitkering bij volledige invaliditeit oploopt tot € 175.000.

Aanvullende vergoedingen

Als wij een uitkering verlenen voor een ongeval, dan kunt u een beroep doen op de volgende extra vergoedingen:

  • Aanvullende vergoedingen, bijvoorbeeld kosten van tandheelkundige hulp, plastisch chirurgische behandelingen ziekenvervoer, gezinshulp, woningaanpassing. Er geldt een maximum vergoeding van € 5.000 per ongeval.
  • Daggeld bij ziekenhuisopname. Deze vergoeding bedraagt € 30 per dag.
  • Repatriëring na overlijden tijdens een verblijf buiten Nederland (maximaal € 5.000 per verzekerde).
  • Uitvaartkosten (maximaal € 5.000 per verzekerde).
  • Extra school-/studiejaar wanneer uw kind door een ongeval, of een ongeval waarbij sprake is van overlijden of volledige invaliditeit van een andere verzekerde, zijn opleiding niet (volledig) kan volgen. De maximaal vergoeding bedraagt € 5.000 per verzekerd kind, per ongeval.

Wat is niet of beperkt verzekerd?

Bent u op het moment van het ongeval ouder dan 75 jaar? Dan beëindigen wij de verzekering niet, maar wordt de uitkering gehalveerd.

In een aantal gevallen betalen wij nooit een uitkering. Dat is het geval als het ongeval bijvoorbeeld te maken heeft met molest, een natuurramp, snelheidswedstrijden, zelfdoding, waagstukken of gebruik van bedwelmende middelen. Ook wanneer verzekerde jonger is dan 23 jaar en een motorrijwiel met een cilinderinhoud van 50 cc of meer bestuurt doen wij geen uitkering. Ook het beoefenen van gevaarlijke sporten is van de dekking uitgesloten. U kunt dan onder andere denken aan paragliden, vechtsport, kitesurfen, parachutespringen, bungeejumpen het duiken naar een diepte van meer dan 40 meter.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, wilt u een offerte ontvangen of een verzekering afsluiten? Neemt u dan contact op met uw assurantiekantoor. Uw adviseur is u graag van dienst.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor