Vakantiehuis

Een droom die uitkomt; een vakantie- of tweede woonhuis. Een appartement aan de Nederlandse kust, een chalet in de Alpen of een landgoed in Toscane. Wat voor vakantie- of tweede huis u ook heeft, het is de plek om te ontspannen. Met onze Premium verzekeringen laten wij u zorgeloos genieten van uw vakantiehuis en met een gerust gevoel terug naar huis te keren.

Hiscox Holiday Homes

Holiday Homes verzekert uw vakantiehuis of tweede huis in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk (m.u.v. Corsica), Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, Spanje of het Verenigd Koningrijk. Het is een allriskverzekering tegen schade door inbraak, brand, blikseminslag, ontploffing, water, neerslag en storm. Ook glasschade en beschadigingen aan de zonweringen en antennes van uw vakantiehuis zijn meeverzekerd. Zelfs schade door een aardbeving is meestal gedekt. En ook al staat het eigen gebruik voorop, uw vakantiehuis blijft verzekerd als u het tijdelijk verhuurt (maximaal 26 weken per jaar).

Holiday homes

  • Schade door een aardbeving is meestal meeverzekerd
  • Raakt de tuin beschadigd? We vergoeden de tuinaanleg tot € 10.000
  • De dekking van audio-, video- en computerapparatuur is maximaal € 2.500
  • Kunstvoorwerpen zijn meeverzekerd tot € 5.000, contant geld tot € 500
  • Ook tijdens verhuur (maximaal 26 weken per jaar) blijft uw vakantiewoning gewoon verzekerd
  • U hoeft de verhuur niet te melden, maar verlenging van de 26 weken is niet mogelijk
  • Reis- en verblijfkosten zijn verzekerd als u bij een calamiteit naar uw tweede woning moet.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor