Apresa

Heeft u ook een historisch of monumentaal pand? Dan weet u dat het vaststellen van de herbouwwaarde hiervan specialistenwerk is, net als het bepalen van de verzekerde som van kostbare inboedel. Voor Turien & Co. Premium Wonen kunnen standaard hulpmiddelen zoals waardemeters niet worden ingezet voor het bepalen van de waarde van de inboedel. Daarom kunt u beroep doen op de “Appraisal Service” van Apresa. Hiermee kunt u gemakkelijk de waarde van de inboedel én de herbouwwaarde van luxe bungalows, villa’s of landhuizen laten bepalen.

Wat houdt de Appraisal service in?

De Appraisal Service bestaat uit een risico-inspectie waarbij een globale waardering van de inboedel en de woning wordt gegeven. Tevens wordt er ter plekke advies verstrekt over inbraak- en brandpreventie. Is een taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden wenselijk? Dan informeert de taxateur van Apresa uw relatie hier ook over. Na afloop ontvangt uw relatie via ons een uitgebreid rapport dat als uitstekende basis dient voor het adequaat verzekeren van zijn exclusieve bezittingen. Als uw relatie van de service gebruik maakt verlenen wij maar liefst zes jaar garantie tegen onderverzekering, dit voorkomt vervelende situaties na schade.

Speciaal taxatiearrangement Turien & Co.

Het bepalen van de herbouwwaarde van bijzondere objecten zoals luxe bungalows, villa’s of landhuizen, herenhuizen of grachtenpanden en monumentale woonhuizen is gespecialiseerd werk. Net als het bepalen van de verzekerde som van kostbare inboedel en bijzondere kunstvoorwerpen. Bent u verzekerd bij Turien & Co.? Of sluit u binnenkort een verzekering af bij Turien & Co.? Dan kunt u met behulp van dit formulier snel en eenvoudig een berekening maken van de kosten voor het taxeren van uw woonhuis, inboedel, kunst, antiek en/of sieraden. Desgewenst kunt u direct opdracht voor taxatie van uw eigendommen geven. Aan getaxeerde verzekerde bedragen koppelen wij gedurende 6 jaar garantie tegen onderverzekering.

Taxatie of waardebepaling

Een taxatie en een waardebepaling gelden beiden als onderbouwing van de verzekerde som. In een taxatierapport worden de herbouwwaarde en de nieuwwaarde van de inboedel nauwkeurig beschreven. Een appraisal is een waardebepaling. Hierbij wordt een globale inschatting van de herbouwwaarde van de woning en de nieuwwaarde van de inboedel gegeven. 

Uitstekende service

Voor verzekerden met een Premium woning- en inboedelverzekering vinden wij uitstekende service en hoge kwaliteit extra belangrijk. Apresa staat voor een onafhankelijk waardeoordeel. Bovendien zijn de hoog gekwalificeerde medewerkers getraind om discreet en integer om te gaan met vertrouwelijke informatie, kostbare objecten en hun eigenaren. Apresa is om die reden een waardevolle uitbreiding van ons Premium netwerk.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. Premium werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor